Culottes: jarní alternativa džínům

Kulotky, culottes, široké kalhoty zkrácené délky. Vyrábí se v různých materiálech i barvách, lichotí postavě a jsou nesmírně stylové. Seznamte se s kalhotami, které nebudete chtít sundat. 

Šaty a sukně jsou jarní klasikou a džíny unosíte celoročně. Pokud si chcete šatník ozvláštnit, zkuste letos sáhnout po kulotkách. Nemusíte se bát, že by za rok vyšly z módy, jejich trend už nějaký čas trvá a ke konci se rozhodně nechýlí. Můžete si pohrát s jejich kombinováním, vytvoříte s nimi totiž outfity elegantní, formální i volnočasové.  

Culottes obvykle seženete ve střihu s vyšším pasem, nejinak je tomu i u nás na eshopu. S pruhovaným tričkem docílíte oblíbeného námořnického vzhledu, s lehkým podkasaným kardiganem se nemusíte bát vyrazit do kanceláře i ve dnech, kdy potřebujete být “smart casual”. Vytvořit můžete i velmi formální look, pokud přidáte sako a klasickou bílou košili. Co se týče obuvi, dávám přednost praktickým teniskám a sandálům bez podpatku, tyto kalhoty se ale nosí i s klasickými lodičkami nebo páskovými botami na platformě, záleží jen na vás a vašem stylu. 

Pro náš styling jsme použili tmavě modré culottes značky Nathael Paris, které jsou ušité ze stoprocentního tencelu, přírodního vlákna, které v horkých dnech příjemně chladí a je velmi pohodlné a prodyšné. Najdete je zde. Hodně zábavy při jejich kombinování!