Květované šaty: nenápadný poklad jarního stylingu

Možná vám jedny nebo dvoje takové visí ve skříni už několik let. Možná je přehlížíte, protože vám připadají trochu obyčejné. Mohou se snad rovnat propracovaným modelům pro speciální příležitosti nebo univerzálním „malým černým“, které jsou sázkou na jistotu? Opomíjet ale tento nenápadný skvost by bylo velkou chybou. Z vlastní zkušenosti vím, že jsou to právě na první pohled ty nejobyčejnější kousky, které mi dlouhodobě udělají tu největší službu.

Francouzky si na okázalost nepotrpí. Nepotřebují na sebe upozorňovat extravagantními modely zářivých barev. Přesto vypadají vždy velmi žensky a upraveně. Je to tím, že dávají přednost nenápadné eleganci, která se dobře kombinuje. A květované šaty jsou jedním ze základních kousků, díky kterým budete mít vždy co na sebe. Proč tomu tak je? Věřte mi, šaty sluší každé ženě - v šatech správně zvoleného střihu s ohledem na svou postavu budete vždy vypadat žensky a elegantně. Nebude vás to stát ani zvláštní námahu, výhodou šatů je, že nemusíte přemýšlet, jak zkombinovat vršek a spodek outfitu.

Na jaře se dobře nosí s džínovými bundami i propínacími svetříky, k teniskám i balerínám, a pokud nahodíte podpatky a červenou rtěnku, máte z nich rázem model na večer ve městě. V létě je unosíte jen tak - doporučujeme vybrat vzdušnější střihy, které svědčí teplému počasí. 

Tak co, oprášíte ty svoje? Možná byly opomíjeny neprávem. A že ještě žádné nemáte? Vyberte si z naší nabídky. Vsadili jsme na prodloužené střihy a pastelové barvy. A pokud by vás květiny přece jen neoslovily, máme i hravou variantu s puntíky. 

Jsme zPaříže.cz. Hledáme pro Vás to nejlepší od francouzských značek!INN_35774

INN_35818

INN_35831

INN_35835