Podzimní piknik

 

Už jste to slyšeli? Na pár dní nás navštíví babí léto. A že jsme se na něj načekali! Po upršeném září si tak budeme moci užít několika slunečných dní začátkem října, pěkné počasí by dokonce mělo vydržet i přes víkend. Ideální čas užít si podzimní piknik.

Udělejte si tentokrát víkendovou snídani trochu zajímavější, vždyť užít si posledních hřejivých slunečních paprsků je skoro povinností. Vezměte deku, zachumlejte se do svého oblíbeného svetru a vyrazte do přírody - k lesu, k rybníku, do parku, zkrátka někam, kde budete moci obdivovat vybarvující se podzimní listí. Můj pražský tip je Stromovka, kde jsme fotili i podzimní editorial.

Nemusíte mít ani proutěný košík (i když ten je samozřejmě stylový), postačí vám prostorná taška na dobroty. Co si vezmete s sebou je na vás, za sebe doporučuji inspirovat se podzimní sklizní: jablečný mošt, ořechový koláč a horká káva do termosky vás zahřejí na těle i na duši. A nezapomeňte, když si přivstanete, čeká vás odměna: krajina ozářená zlatavým ranním sluncem, které umí jenom podzim.

Máte nějaké oblíbené piknikové místo? Pochlubte se, těším se na vaše komentáře!