Šátek jako třešnička na outfitu

K dotvoření, oživení nebo pozvednutí outfitu o stupínek výš nám slouží módní doplňky. Mezi ty navýsost francouzské patří hedvábný šátek. Už ho máte v šatníku?

Jarní styling nabízí nespočet možností pro zvýraznění. Šperky, kabelky různých tvarů a textur, velké náušnice, variace na sandále a otevřené střevíčky. Dobrou službu vám prokáže hedvábný šátek, který, v závislosti na způsobu vázání, působí velmi elegantně, ale i hravě. A stoprocentně přitáhne pozornost. 

Kolem krku můžete šátek uvázat různými způsoby. Cípem dopředu, pokud potřebujete vyplnit otevřený výstřih, s uzlem na stranu, pokud váš oděv naopak více zahaluje, nebo těsně kolem krku s konci volně přes záda, pokud volíte větší velikost šátku.

Naprosto skvěle vypadají šátky ve vlasech. Na youtube najdete zajímavé návody pro zručné, které vám ukážou, jak šátek zaplést do copů a rafinovaných účesů, já si většinou vystačím s prostým culíkem nebo drdolem, pod šátek pak schovám gumičku.

Šátkem můžete ozdobit kabelku, lze si ho uvázat jako náramek, dlouhý šátek použijte jako pásek přes šaty. Nejlepší je, že existují v mnoha barevných variantách, velikostech a stylech, takže si s nimi můžete opravdu vyhrát. Na eshopu nyní nabízíme čtvercové šátky z čistého hedvábí v základní velikosti 51 x 51 cm, ve třech barevných variantách. Nemusím ani dodávat, že hedvábný šátek bude také krásným dárkem pro maminku, dceru nebo kamarádku.