Vánoční inspirace

Vánoce jsou na spadnutí. I když se zdá, že situace ještě není kritická, tak pokud jste tak zatím neučinili, je nejvyšší čas sehnat vánoční dárky pro své blízké. Ano, stále je tu i varianta nakoupit všechno na poslední chvíli v narvaném obchodním centru. Koho však stres neláká, měl by zapátrat už teď. 

Na zPaříže.cz se (zatím) zaměřujeme na dámskou módu, dárky pro tatínky a partnery tu spíše neseženete. Pro maminky, kamarádky, sestry i babičky se tu ale pár pokladů najde. S jakými dárky byste se mohli trefit?

Chcete-li někoho obdarovat oblečením, je dobré si zjistit, jakou má konfekční velikost. Pokud si nejste jistí, není od věci sáhnout po modelech ve velikosti “onesize”, které jsou většinou díky pružnému pasu variabilní a sedí na více typů postavy. Takovým kouskem je například naše oblíbená leopardí sukně (kterou mé kamarádky právě objednávají maminkám) nebo ostatní sukně s gumou v pase, dále se dají poměrně dobře odhadnout svetry a pleteniny, které se v posledních letech nosí přiléhavější i oversize.

Klasickým francouzským dárkem je hedvábný šátek. Francouzky všech věků je milují a každá jich má v šuplíku několik - v různých barvách a pro různé příležitosti. My nabízíme čtvercové šátky rozměru 51 x 51 centimetrů, ve třech krásných barevných potiscích a samozřejmě z čistého hedvábí.

Stylovým malým dárkem může být i vlněný baret, pokud víte, že dotyčná nosí čepice a pokrývky hlavy. Na zimu baret díky své hřejivosti potěší obzvlášť, vybírat si u nás můžete ze čtrnácti krásných barev, od klasické černé i béžové po výraznou růžovou nebo tmavě zelenou. 

Udělá nám radost, pokud si na Vánoce vyberete i u nás. A vůbec nám nebude vadit, když si tu koupíte i něco pro sebe! Nezapomeňte však na včasnost objednávky. Zaplacené a dobírkové zboží expedujeme do druhého dne, je však třeba počítat s vyšší vytížeností Zásilkovny i České pošty v předvánočním období.  

Přejeme vám šťastnou ruku při vybírání!